KİTABIM EĞLENCELİ DÜNYAM ETWİNNİG PROJEMİZ

Projemiz ile erken çocukluk döneminden başlayarak, çocuklara kitap sevgisini aşılamayı ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz. Ebeveynlerin çocuklarına kaliteli çocuk kitabı seçmelerini sağlayacak eğitimler düzenleyerek, kaliteli çocuk kitabı edinmelerine rehberlik edilir. Kitapları çocukların seçmesi sağlanır. Edinilen kitaplar sınıfa getirilir. Öncelikle seçtikleri kitabı evde aileleriyle birlikte okuyarak, sonra da kitabı resimlerine bakarak arkadaşlarına anlatacak. Kitabı sınıf kitaplığı veya okul kütüphanesine hediye ederek başka çocuklarında ulaşması sağlanacak. Sınıfta, bahçede, kütüphanede alanlar oluşturularak, kitap anlatma çalışmaları yapılacak. Yine bu alanlarda kitapla ilgili bütünleştirilmiş etkinlikler uygulanacak. Bu proje ile çocukların, yaratıcı düşünme, belirli bir kitleye hitap edebilme ve Türkçeyi güzel kullanma becerilerini, okuma olgunluğunu ve çocukların kendilerine olan güvenlerini artırmada projemizin etkili olacağını düşünüyoruz.

06.04.2022 196

PROJEMİZ İÇİN AFİŞ HAZIRLADIK, 1.SEÇİLEN AFİŞ PROJE AFİŞİ OLARAK KULLANILDI.

1.Seçilen Afiş

PROJEMİZİN BİLGİLENDİRMESİ AŞAMASINDA KONUNUN UZMANI İLE VELİLERİ BULUŞTURDUK

06-04-2022

PROJEMİZ İÇİN 4 KİTAP BELİRLEDİK. PROJE BOYUNCA BU KİTAPLARLA İLGİLİ ETKİNLİKLER YAPTIK.

06-04-202206-04-2022

ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRLEMİŞ OLDUĞU BİR HİKAYE KİTABININ KAHRAMANINI VELİLERİMİZLE BİRLİKTE OLUŞTURDUK.

ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALARI VERİLDİ.

"GERGEDANLAR KREP YEMEZ" Hikayesi sesli anlatım etkinliği